Hellup! De Allerlangste…???


Dankwoord van de kunstenaar…

‘Omdat het voor mij ondoenlijk is om iedereen persoonlijk te bedanken, maak ik gebruik van deze ruimte om mij even speciaal tot alle deelnemers en vrijwilligers te richten. Ik ga niet beginnen namen te noemen… Daar is geen beginnen aan. Wat ben ik toch een enorme bofkont, dat er zoveel fijne mensen hebben willen helpen met dit gigantisch uit de klauwen gelopen project! En wat hebben jullie moeten stellen met mij, mijn grillen en nukken… denk maar niet dat ik dat niet weet. Maar ja, het was al met al dan ook een enorme klus… soms zag ik het niet meer zitten. Op de een of andere manier waren er dan echter steeds weer hele lieve mensen die mij uit de dip hielpen en lieten merken dat zij vertrouwen hadden in het project en dat gaf mij weer een extra ‘boost’ om door te stiefelen. Het was een uitputtingsslag. Maar het resultaat was er ook naar. Wat een geweldige apotheose, 6 september! Wat was iedereen mooi en enthousiast! Ik ben super blij met het record en wil hier vandaan dan ook heel graag van de gelegenheid gebruik maken om IEDEREEN heel hartelijk te danken!

Dank, dank, driewerf dank… jullie waren geweldig!’

Lichel van den Ende
7 september 2009

Advertenties

4 Reacties to 'Dankwoord van de kunstenaar…'

Subscribe to comments with RSS of TrackBack to 'Dankwoord van de kunstenaar…'.

 1. Marilyn said,

  Lichel geweldig, puur en inspiratiebron. Uniek dat er zoveel mensen aan hebben meegewerkt. Voor mij als bruid een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten. De kennismakingsborrel bij Lienke, het passen van de jurken, de tekst op de sleep en de grote dag op 6 september.

 2. Linda said,

  Lichel,
  het was een hele bijzondere en inspirerende ervaring om deel te mogen uitmaken van jouw unieke kunstproject! En wat een originele en verrassende performances tijdens de picknick, werkelijk smullen. Ga zo door enne als je nog vrijwilligers kunt gebruiken dan hou ik me aanbevolen.

  Een vraag van een voorbijganger tijdens het dragen van de sleep;
  “Is die kunstenaar echt zo leuk dat jullie dit allemaal voor hem doen?” Een volmondig ja was het antwoord waarop de vrouw zweeg en met verbazing ons nakeek!

 3. Marianne said,

  Hoi Lichel,

  Ik zie nu pas je berichtje maar wil nog even reageren.
  Ik wil jou bedanken voor deze onvergetelijke dag. Ondanks de hectiek zag je toch nog kans om mensen te knuffelen en te bemoedigen. Ik heb daar grote bewondering voor. Wat zal je blij zijn geweest met het resultaat en ik hoop dat je er zelf ook van hebt kunnen genieten.
  Ik hoop je gauw weer te zien.
  Dikke knuf
  Marianne

 4. arline said,

  Hi Lichel
  Jij bedankt Lichel, het was onvergetelijk! Het schilderen, het passen van de jurken, het passen van mijn nummer op de Academie, het racen naar Zoetermeer voor SBS 6, maar…..pas jij wel goed op jezelf? Want ik denk dat geen van jouw bruiden jou kwijt wil. Zoals Linda hierboven zei, ja je bent echt leuk, en dat is zachtjes uitgedrukt. Ik zou je BIJNA vragen of je met me wil trouwen, BIJNA, zeg ik haha. Remember de tekst die ik geschilderd heb op de sleep!
  Gefeliciteerd!
  Kus Arline


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: