Hellup! De Allerlangste…???


Informatie over de Sleep…

22 augustus update:
Het naaien zit er op… De hele sleep ligt opgevouwen in Zoetermeer op 5 palets
met ieder een hoogte van ongeveer 1 meter. Zal het record gehaald worden?
Je kunt nog steeds helpen met allerlei hand- en spandiensten.
Informeer bij Lichel: 06-26323744

Iedereen die een lap beschilderde heeft ook een 'handtekening' gezet...

Iedereen die een lap beschilderde heeft ook een 'handtekening' gezet...

18 augustus update:
We weten het nu allemaal: de sleep gaat bestaan uit meer dan 400 lappen, die voor het overgrote deel nu aan elkaar genaaid zijn of nog worden. Het is een hele klus om dat voor elkaar te krijgen, want het is niet alleen maar een kwestie van ‘hupsakidee, aan elkaar, die hap’, maar de lappen worden ook nog allemaal heel netjes omgezoomd en afgewerkt. Er is nog steeds hulp nodig voor het aan elkaar naaien, neem contact op met Lichel: 06-26323744.
De sleep moet ongeveer 2400 meter lang worden en zal gedragen worden door meer dan 200 bruiden. Op de sleep zal bovendien de picknick gaan plaatsvinden voor 1000 mensen, op zichzelf, volgens mij (webmaster), ook een record! Voor de picknick worden kussentjes gemaakt (ook een heel naaigebeuren!), waar de deelnemers op kunnen gaan zitten als het zover is, op 6 september.  Wil je nog helpen? Dat kan: geef je op en bel Lichel! Voor alle helderheid: Je kunt nu geen lappen stof meer komen beschilderen. Alle lappen zijn inmiddels bewerkt.

sleep2sleep1

Eerder bericht:

De Sleep zal bestaan uit meer dan 300 aan elkaar genaaide lappen stof.
Het is de bedoeling dat 240 lappen worden beschilderd met teksten. Iedereen die het leuk vindt om aan het project mee te werken, kan een stuk sleep beschilderen. 1 lap per persoon. Op dit moment (23 juni!) zijn er al 80 gedaan, maar er moeten er dus nog steeds 160 beschilderd worden. Het is niet moeilijk of ingewikkeld: alle teksten zijn toegestaan (mits een beetje positief natuurlijk) en iedereen kan het.

Lichel is op iedere vrijdag de hele dag aanwezig in het tijdelijke atelier aan de Philpsstraat 18 te Zoetermeer. Van half 10 ’s ochtends tot 4 uur ’s middags mag je er een stuk sleep komen beschilderen. Je kan ook met meerdere mensen tegelijk aan de slag! Kun je niet op vrijdag, maar wil je toch graag helpen, maak dan even een afspraak.
Bel 06 26323744 of stuur een mailtje naar kunst@lichel.nl

Sleep3Sleep4

Advertenties

2 Reacties to 'Informatie over de Sleep…'

Subscribe to comments with RSS

 1. ilse plugge said,

  Geweldig idee,
  ik doe graag mee.

  • geentoeval said,

   Hallo Ilse,
   Wat leuk dat je mee wilt doen! Wil je dan even een e-mailtje sturen naar kunst@lichel.nl of Lichel rechtstreeks even bellen?
   Zijn mobiele nummer is 06 – 26323744. Dan kun je ook opgeven waar je precies aan mee wilt doen en hoor je van Lichel waar en wanneer je dat het beste kunt doen. Alvast onzettend bedankt voor je enthousiaste reactie!

   C= (webmaster)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: